Енергетска ефикасност

ООУ Владо Тасевски преку општина Карпош се вклучи во проектот за енергетска ефикасност. Нашите ученици успешно се подготвија и го презентираа проектот за кој заедно со нивните ментори Симона Петковска Илиевска и Татијана Јанкуловска се подготвуваа подолго време. Преку фотографиите може да се види како учениците ја гледаат енергетската ефикасност и што треба да се направи за истата да се подобри.

Ученици кои што го изработија проектот:

  1. Магдалина Михајловска
  2. Ина Кроневска
  3. Симона Блажевска
  4. Моника Бошнакоска
  5. Елена Пренџова
  6. Меглена Светлиева
  7. Вања Илиевска
  8. Сара Стојанова
  9. Дамјан Мреношки