ИНТЕРЕН УЧИЛИШЕН КОНКУРС за првенец на генерација, пофалена паралелка, наградени ученици, пофалени ученици и пофалено одделение

Почитувани,

Ве известуваме дека рокот за пријавување на интерниот училишен конкурс за првенец на генерацијата се продолжува до 03.06.2021 год. (Четврток)  до 13 часот.

vt May 25, 2021 (1)