Награди за училиштата од Карпош- ВЛАДО ТАСЕВСКИ и ЛАЗО ТРПОВСКИ

Сторијата за успесите на училиштата од Карпош и во дневниот весник НОВА МАКЕДОНИЈА. Повеќе може да прочитате тука