Наградени ученици од трето тромесечие кои учествувале на натпревари

Учество на ученици на натпревар и награденени ученици предмет Име и презиме на ученик Ниво на натпреварување место ментор Англиски ј. Лина Јосифовска државен нат. 2 Виолета Панев Англиски ј. Михаела Китановска републички 3 Виолета Панев Физичко о. Кошаркарски тим Општински и државен 1 Амди Муса математика Милан Самарџиски регионален 2 Силва Анастасова математика Милан Самарџиски училишен 1 Силва Анастасова математика Иван Николовски училишен

Learn more


Годишна програма. Развоен план на училиштето. Извештај за самоевалуација

На следниве линкови може да ги погледнете: – Годишната програма на ООУ „Владо Тасевски“-Скопје – Развојниот план на училиштето – Извештајот за самоевалуација Имајте успешна и исполнета учебна година. Со почит, ООУ „Владо Тасевски“-Скопје 20.02.2015


Запишување на ученици во прво одделение за учебната 2012/2013

ООУ ,,Владо Тасевски,, Скопје распишува ОГЛАС За запишување на ученици во прво одделение за учебната 2013/2014 година. Учениците кои се запишуваат во прво одделение треба да се родени 2007 година, поточно до крајот на календарската 2013 година треба да наполнат 6 години. Исто така право на запишување имаат и деца кои до 31.01. 2014 година ќе наполнат 6 години. Потребни документи за упис во

Learn more