Хуманитарна акција

ООУ Владо Тасевски-Скопје се вклучи активно во хуманитарната акција, организирана од страна на општина Карпош под мотото:
,,Донирај, подај рака за твојот сосед,,
Сите паралелки од 1 – 9 одделение беа вклучени со соодветни продукти со цел да се помогне на нашите сограѓани.