Црвен крст – ООУ ВЛАДО ТАСЕВСКИ-Скопје

Денес, учениците од организацијата на ЦРВЕН КРСТ – ООУ Владо Тасевски, нивните родители и наставници реализираа ХУМАНИТАРНА  АКЦИЈА – ОБЛЕКА, ОБУВКИ И ИГРАЧКИ за мајки и деца од Шелтер центрите! СТОП ЗА СЕМЕЈНОТО НАСИЛСТВО!