ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈА

 

 

Со особена чест и задоволство Ви ги претставуваме учениците, полуматурантите, кои со своите успеси на повеќе полиња достоинствено го промовираа нашето училиште и наставниците, нивните ментори кои во нив се вложија себеси низ труд, професионалност и многу љубов.

 

Со своите успеси го надоградуваат реномето на нашето училиште и ја истакнуваат стручноста во работа на наставниците нивни ментори.

 

Благодарност до сите и среќно во понатамошно жнеење на успеси и радости.

💞🍀💞