vtadmin223

Posts byvtadmin223

Список за додатна настава, дополнителна настава и приемен ден на наставницитево учебната 2022/2023 година

 


ГОДИШНА ПРОГРАМА 2022/23

Godisna Programa 2022.23 (sredena)

Прв учебен ден за првачиња 22/23

Soopstenie

ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈА

    Со особена чест и задоволство Ви ги претставуваме учениците, полуматурантите, кои со своите успеси на повеќе полиња достоинствено го промовираа нашето училиште и наставниците, нивните ментори кои во нив се вложија себеси низ труд, професионалност и многу љубов.   Со своите успеси го надоградуваат реномето на нашето училиште и ја истакнуваат стручноста во работа на наставниците нивни ментори.   Благодарност до сите

Learn more


Запишани ученици во прво одделение во учебната 2022-2023 година во ООУ Владо Тасевски-Скопје

Spisok na prvacinja 2022

ООУ „Владо Тасевски“ потпиша меморандум за соработка со ООУ „Хасан Приштина“

При посетата на ООУ Хасан Приштина во Општина Чаир, реализирани се МИО активности од забавно рекреативен карактер со учество на ученици од трето до шесто одделение и работилница со ученици од деветтите одделенија на тема “Мојата идна професија”. Со големо задоволство е потпишан меморандум за продолжување на соработката во реализирање на понатамошни МИО активности помеѓу двете партнерски училишта. Партнерството при реализирање на овој проект

Learn more


Оглас за запишување на ученици во прво одделение во учебната 2022/2023 година

Najnovo izvestuvanje za prvacinja finalno

РЕОН ЗА УПИС НА ДЕЦА ВО ООУ ВЛАДО ТАСЕВСКИ – СКОПЈЕ

     


Едуино – колективен портал за дигитални содржини #едуиноигратон#активност1#Зајачето Лимајана оди во парк


Едуино – колективен портал за дигитални содржини #едуиноигратон#активност1#Зајачето Лимајана оди во парк