vtadmin223

Posts byvtadmin223

РЕОН ЗА УПИС НА ДЕЦА ВО ООУ ВЛАДО ТАСЕВСКИ – СКОПЈЕ

     


Едуино – колективен портал за дигитални содржини #едуиноигратон#активност1#Зајачето Лимајана оди во парк


Едуино – колективен портал за дигитални содржини #едуиноигратон#активност1#Зајачето Лимајана оди во парк

   


ДА НИ СЕ СРЕЌНИ И ВЕСЕЛИ НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ


Хуманитарна акција

ООУ Владо Тасевски-Скопје се вклучи активно во хуманитарната акција, организирана од страна на општина Карпош под мотото: ,,Донирај, подај рака за твојот сосед,, Сите паралелки од 1 - 9 одделение беа вклучени со соодветни продукти со цел да се помогне на нашите сограѓани.

Список за додатна, дополнителна и приемен ден на наставниците во учебната 2021/22 год

  ред. рб. Име и презиме Приемен ден Дополнителна Додатна 1. Олгица Мешкова вторник  10,45-11,15 понеделник 7 час понеделник 7 час 2. Катерина Аницин четврток 4 час четврток 7 час четврток 7 час 3 Соња Делова среда 2 час пенеделник 7 час среда 7 час 4. Катерина Зулумовска вторник од 9,40-10,40 вторник 7 час вторник 8 час 5. Кети Таневска петок  4 час четврток

Learn more