Category Archives: Соопштенија

РЕОН ЗА УПИС НА ДЕЦА ВО ООУ ВЛАДО ТАСЕВСКИ – СКОПЈЕ

     


Едуино – колективен портал за дигитални содржини #едуиноигратон#активност1#Зајачето Лимајана оди во парк


Едуино – колективен портал за дигитални содржини #едуиноигратон#активност1#Зајачето Лимајана оди во парк

   


Список за додатна, дополнителна и приемен ден на наставниците во учебната 2021/22 год

  ред. рб. Име и презиме Приемен ден Дополнителна Додатна 1. Олгица Мешкова вторник  10,45-11,15 понеделник 7 час понеделник 7 час 2. Катерина Аницин четврток 4 час четврток 7 час четврток 7 час 3 Соња Делова среда 2 час пенеделник 7 час среда 7 час 4. Катерина Зулумовска вторник од 9,40-10,40 вторник 7 час вторник 8 час 5. Кети Таневска петок  4 час четврток

Learn more


РАСПОРЕД ЗА ВЛЕЗ / ИЗЛЕЗ НА УЧЕНИЦИ


ПЛAH и ПPOTOKOЛ за работа нa OOУ Владо Тасевски – Cкoпje вo ycлови нa COVID-19.

111 PLAN I PROTOKOL ZA POSTAPUVANJE 2021 - 2022

Записник од работата на Комисијата за избор на првенец 2020/2021 учебна година

1 Jul 08, 2021 (2)

ИНТЕРЕН УЧИЛИШЕН КОНКУРС за првенец на генерација, пофалена паралелка, наградени ученици, пофалени ученици и пофалено одделение

Почитувани, Ве известуваме дека рокот за пријавување на интерниот училишен конкурс за првенец на генерацијата се продолжува до 03.06.2021 год. (Четврток)  до 13 часот.


Хуманитарната акција – “Подај рака – донирај за твојот сосед”

ООУ Владо Тасевски-Скопје, со своите ученици, родители и вработени во училиштето активно се вклучи во  хуманитарната акција „Подај рака – донирај за твојот сосед, организирана од страна на општина Карпош. Се  донираа трајни прехранбени продукти и средства за хигиена, преку пунктот кој беше поставен пред главниот влез на училиштето со почитување на сите Протоколи за заштита и безбедност на учениците, родителите и вработените. Хуманитарната

Learn more


Ученици од OОУ „ Владо Тасевски – Скопје “ дел од меѓународниот проект „Хумана среќа“

Повеќе може да прочитате на следниот линк: НОВА МАКЕДОНИЈА