е-настава

Секции

Химна


СООПШТЕНИЈА


ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈА

    Со особена чест и задоволство Ви ги претставуваме учениците, полуматурантите, кои со своите успеси на повеќе полиња достоинствено го промовираа нашето училиште и наставниците, нивните ментори кои во нив се вложија себеси низ труд, професионалност и многу љубов.   Со своите успеси го надоградуваат реномето на нашето училиште и ја истакнуваат стручноста во работа на наставниците нивни ментори.   Благодарност до сите

Learn more

ООУ „Владо Тасевски“ потпиша меморандум за соработка со ООУ „Хасан Приштина“

При посетата на ООУ Хасан Приштина во Општина Чаир, реализирани се МИО активности од забавно рекреативен карактер со учество на ученици од трето до шесто одделение и работилница со ученици од деветтите одделенија на тема “Мојата идна професија”. Со големо задоволство е потпишан меморандум за продолжување на соработката во реализирање на понатамошни МИО активности помеѓу двете партнерски училишта. Партнерството при реализирање на овој проект

Learn more